Onderhoud parketvloeren

Klein of groot onderhoud: Uw parketvloer is bij Schipper Parket in goede handen.

Onderhoud van parketvloeren: Schipper Parket

Elke parketvloer verdient onderhoud. U kunt dat zelf doen of overlaten aan de vakman
Nadat een parketvloer is aangelegd, biedt Schipper Parket altijd een onderhoudsplan aan. Dit plan kan afgestemd worden op uw wensen. Er zijn klanten die een deel van het onderhoud zelf willen uitvoeren terwijl anderen het totale onderhoudsplan bij voorkeur aan de specialist overlaten. In goed overleg is er altijd een passende oplossing te bedenken. Dit geldt ook voor onderhoud aan parketvloeren die niet door Schipper Parket zijn aangelegd. Er zal dan altijd vooraf een taxering van de vloer plaatsvinden en op basis van deze taxatie ontvangt u dan een onderhouds-/ renovatieplan.

Onderhoudsplan parketvloeren in abonnementsvorm

Klein of groot onderhoud: Uw parketvloer is bij Schipper Parket in goede handen
In het Schipper Parket onderhoudsplan zijn verschillende onderhoudsmomenten opgenomen. Denk aan reiniging, intensieve reiniging, opnieuw oliën, opnieuw lakken, oliën en lakken, schuren en verder afwerken etc. Omdat Schipper Parket voor topkwaliteit gaat, wordt er altijd een onderhoudsabonnement aangeboden: Zo kan uw vloer in optimale conditie blijven.


De Zaete in Yerseke

De hongaarse punt in 60 graden met als afwerking een olie lak systeem. Maatwerk speciaal voor de klant.
BEKIJK MEer van dit project

Molenwater

Speciaal voor de klant is er een originele oude tweelaags visgraat formaat laten maken omdat het oude formaat eigenlijk hoort in zo een oud huis (1890).
BEKIJK MEer van dit project

Hallehoogte Domburg

Als een parketvloer perfect gelegd is, voel je dat gewoon. Dit overigens zonder dat je dit altijd gelijk ziet. Waar’m dat in zit?
BEKIJK MEer van dit project

Het Postkantoor Goes

Er is helemaal niets aan het toeval overgelaten in het nieuwe Postkantoor in Goes: Wat een sfeer! Je zult er maar aan mee hebben mogen werken om dit concept vorm te geven? Schipper Parket mocht dat.
BEKIJK MEer van dit project
1 2 3 6
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Marcel is een vakman en hij heeft onze vloer geschuurd en weer als nieuw gemaakt. Hij verteld vooraf wat hij adviseert en hoe hij het gaat doen, neemt zijn tijd om tot het beste resultaat te komen. Wij vonden het zeer prettig dat hij ons snel kon helpen en zelfs zijn vrije dag voor ons wilde opofferen. "
Ivo & Danitsja via Google
Marcel Schipper is een vakman met passie voor zijn werk. Wij zijn enorm tevreden over zijn service, flexibiliteit, nauwkeurigheid en uiteraard prachtige vloer. Een aanbeveling."
Ruben de Cuyper via Google
Bestaande parket vloer stofarm geschuurd en weer in de olie gezet. snel, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn van toepassing op Schipper parket. een aanrader."
Wim van Dalen via Facebook
Marcel Schipper is een deskundige en gepassioneerde vakman. Niet voor niets werd hij Ned. Kamp. Parketleggen in 2018. Ik kan iedereen die in Zeeland op zoek is naar de beste parketplaatser Schipper Parket van harte aanbevelen!"
Eric Jongmans via Facebook
Direct al bij het 1e (telefonische) contact merkten wij de passie en het vakmanschap van Marcel. Duidelijke afspraken, transparante offerte en de klant werd centraal gesteld. Marcel werkt zeer precies, is kritisch op zijn werk en gaat voor perfectie. Een vakkundige, bevlogen en betrouwbare professional die wij iedereen kunnen aanraden. Bedankt voor je mooie werk Marcel!"
Koen Hamelink via Facebook
Ik ken geen betere vakman op dit gebied ! Zeker aan te bevelen, zeer deskundig en betrouwbaar."
Chantal de Steur via Facebook
Super blij met jouw deskundig advies en het weer mooi maken van onze vloer en super strak gelegde deurmat."
Janneke Dietvorst via Facebook
chevron-left
chevron-right
Bel
Mail
phone-handsetchevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram