Buitenparket

Liefhebbers van parket kunnen nu ook buiten genieten van fraai en duurzaam buitenparket. Schipper Parket gaat altijd voor het best haalbare en werkt voor al het buitenparket met Tablazz buitenparket.

Schipper Parket adviseert en verwerkt Tablazz buitenparket

Liefhebbers van parket kunnen nu ook buiten genieten van fraai en duurzaam buitenparket. Schipper Parket gaat altijd voor het best haalbare en werkt voor al het buitenparket met Tablazz buitenparket. Schipper Parket kan het buitenparket in diverse vormen voor u leggen; ook in visgraat, Hongaarse punt en/of recht (afwijkende vormen en patronen op aanvraag).

Check: tablazz.nl/buitenparket of breng een bezoek aan de fraaie showroom van Palladio bij Binnenuit in Heinkenszand. Hier vindt u een door Schipper Parket gelegd voorbeeld van buitenparket.

Tablazz buitenparket is er in drie systemen en drie materiaalsoorten
Elk systeem en elk materiaal heeft unieke eigenschappen en kenmerken.

Houtsoorten Buitenparket

Hout en daarmee parket is een prachtige en natuurlijke materiaalsoort. Houten vloeren passen in klassieke en moderne omgevingen. Als u nadenkt over het creëren van vloeren en of vloerdelen met buitenparket erin verwerkt, verdiep u dan vooral in het exclusief houten buitenparket van Tablazz.

Tropisch of Thermisch?
Schipper Parket levert buitenparket in Tropisch hardhout of Thermo-Essen. Tropische hardhoutsoorten hebben een hoge natuurlijke stabiliteit. Essen is een houtsoort die via moderne technieken ’verduurzaamd’ wordt. Voor beide houtsoorten geldt: wanneer het onbehandeld blijft, zal het onder weersinvloeden prachtig vergrijzen. Wilt u liever de natuurlijke kleur en uitstraling behouden? Dat kan! Schipper Parket behandelt uw vloer met een unieke oliesoort. Buitenparket wordt niet glad als het nat wordt door regen of spatwater. De vloer dient daarvoor wel schoongehouden te worden!

Tropisch hardhout
Tropische Houtsoort zoals Ipé, Taperyba of Teak hebben krijgen nog steeds de voorkeur zo zien wij. Dit zijn dan ook zeer sterke, stabiele houtsoorten die verschillende weersinvloeden goed kunnen verdragen.

Thermo-Essen
Naast tropisch hout is er het prachtige Thermo-Essen; een ecologisch en economisch gezien interessant alternatief voor de meer exotische hardhoutsoorten. Thermohout biedt antwoord op de sterke vraag naar duurzame en milieuvriendelijke producten. Via een thermische behandeling met stoom (minimaal 215°C) wordt de duurzaamheid en vochtbestendigheid van het hout verhoogd. Door deze behandeling wordt het hout kwalitatief gezien gelijkwaardig aan tropisch hardhout met klasse I. Bijkomend voordeel is dat de ecologische voetafdruk vele malen kleiner is.

Composiet buitenparket

Naast deze houtsoorten verwerkt Schipper Parket ook de composiet buitenparketsoorten van Tablazz. Het grote voordeel van deze vloeren is dat ze absoluut niet werken en dat ze onderhoudsarm zijn. Is er ook een nadeel? Composiet, hoe goed geïmiteerd ook is en wordt geen hout en voor de puristen onder ons telt dat mee.

Meer weten over buitenparket?

Stel uw vraag en wij nemen contact op.
info@schipperparket.nl


De Zaete in Yerseke

De hongaarse punt in 60 graden met als afwerking een olie lak systeem. Maatwerk speciaal voor de klant.
BEKIJK MEer van dit project

Molenwater

Speciaal voor de klant is er een originele oude tweelaags visgraat formaat laten maken omdat het oude formaat eigenlijk hoort in zo een oud huis (1890).
BEKIJK MEer van dit project

Hallehoogte Domburg

Als een parketvloer perfect gelegd is, voel je dat gewoon. Dit overigens zonder dat je dit altijd gelijk ziet. Waar’m dat in zit?
BEKIJK MEer van dit project

Het Postkantoor Goes

Er is helemaal niets aan het toeval overgelaten in het nieuwe Postkantoor in Goes: Wat een sfeer! Je zult er maar aan mee hebben mogen werken om dit concept vorm te geven? Schipper Parket mocht dat.
BEKIJK MEer van dit project
1 2 3 6
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Marcel Schipper heeft onze parketvloer gerenoveerd en het voelt als een compleet nieuwe vloer. Het was ooit een mooie vloer van fraai blank Maple leaf-hout maar deze was sterk vergeeld. Nu is de vloer weer zoals deze hoort te zijn en dankzij de nieuwe lakafwerking blijft deze zo mooi en zal veel minder snel vergelen verzekerde Marcel ons. Vakman van het zuiverste water die Marcel!"
Arian van Dijk van Google
Marcel is een vakman en hij heeft onze vloer geschuurd en weer als nieuw gemaakt. Hij verteld vooraf wat hij adviseert en hoe hij het gaat doen, neemt zijn tijd om tot het beste resultaat te komen. Wij vonden het zeer prettig dat hij ons snel kon helpen en zelfs zijn vrije dag voor ons wilde opofferen. "
Ivo & Danitsja via Google
Echt een aanrader! Kwaliteit, en persoonlijk contact zijn hoogstaand."
Romeo de Kraker
Marcel Schipper is een vakman met passie voor zijn werk. Wij zijn enorm tevreden over zijn service, flexibiliteit, nauwkeurigheid en uiteraard prachtige vloer. Een aanbeveling."
Ruben de Cuyper via Google
Bestaande parket vloer stofarm geschuurd en weer in de olie gezet. snel, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn van toepassing op Schipper parket. een aanrader."
Wim van Dalen via Facebook
Marcel Schipper is een deskundige en gepassioneerde vakman. Niet voor niets werd hij Ned. Kamp. Parketleggen in 2018. Ik kan iedereen die in Zeeland op zoek is naar de beste parketplaatser Schipper Parket van harte aanbevelen!"
Eric Jongmans via Facebook
Afgelopen week een nieuwe vloer laten leggen. Marcel leren kennen als een echte vakman die zijn werk perfect doet."
Jordy Bakker via Facebook
Direct al bij het 1e (telefonische) contact merkten wij de passie en het vakmanschap van Marcel. Duidelijke afspraken, transparante offerte en de klant werd centraal gesteld. Marcel werkt zeer precies, is kritisch op zijn werk en gaat voor perfectie. Een vakkundige, bevlogen en betrouwbare professional die wij iedereen kunnen aanraden. Bedankt voor je mooie werk Marcel!"
Koen Hamelink via Facebook
Ik ken geen betere vakman op dit gebied ! Zeker aan te bevelen, zeer deskundig en betrouwbaar."
Chantal de Steur via Facebook
Marcel levert hele goeie service en is echt een vakman. Wij zijn heel blij met onze pvc vloer!"
Gidia Bal via Facebook
Goede service. Stofvrij. Prachtig resultaat!"
Kees Verkerke via Facebook
Super blij met jouw deskundig advies en het weer mooi maken van onze vloer en super strak gelegde deurmat."
Janneke Dietvorst via Facebook
chevron-left
chevron-right
Bel
Mail
phone-handsetcrosschevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram