Laminaat leggen

Als u op zoek bent naar een perfectionist is het goed om verder te lezen. Marcel kent alle legpatronen en gaat geen uitdaging uit de weg; ook als het om specifiek maatwerk gaat.

Laminaat laten leggen? Vraag het Schipper Parket

Schipper Parket levert vakwerk ook als het om het leggen van laminaat gaat
Schipper Parket gaat altijd voor perfectie, of het nu om parket of laminaat gaat. Deze website laat u veel foto’s en filmpjes zien van parket- en laminaatvloeren die door Schipper Parket geadviseerd en gelegd zijn. Eén plaatje zegt immers meer dan 1000 woorden?  

Laminaatvloeren leggen kan iedereen

Iedereen kan laminaat leggen dat is een feit: Niet iedereen kan het perfect
Marcel Schipper is een echte vakman en dat ziet u terug in het resultaat. Als u op zoek bent naar een perfectionist die snel werkt, is het goed om verder te lezen. Marcel kent alle legpatronen en gaat geen uitdaging uit de weg; ook als het om specifiek maatwerk gaat. Of het nu gaat om een visgraatpatroon, blokpatroon of rechttoe, rechtaan: U mag rekenen op een perfect gelegde vloer. Daarnaast hoort maatwerk bij Schipper Parket ook tot de mogelijkheden. Schipper Parket levert laminaatvloeren van toonaangevende merken.

Voel u vrij om contact op te nemen; Schipper Parket staat voor u klaar.

Schipper Parket
Marcel Schipper


De Zaete in Yerseke

De hongaarse punt in 60 graden met als afwerking een olie lak systeem. Maatwerk speciaal voor de klant.
BEKIJK MEer van dit project

Molenwater

Speciaal voor de klant is er een originele oude tweelaags visgraat formaat laten maken omdat het oude formaat eigenlijk hoort in zo een oud huis (1890).
BEKIJK MEer van dit project

Hallehoogte Domburg

Als een parketvloer perfect gelegd is, voel je dat gewoon. Dit overigens zonder dat je dit altijd gelijk ziet. Waar’m dat in zit?
BEKIJK MEer van dit project

Het Postkantoor Goes

Er is helemaal niets aan het toeval overgelaten in het nieuwe Postkantoor in Goes: Wat een sfeer! Je zult er maar aan mee hebben mogen werken om dit concept vorm te geven? Schipper Parket mocht dat.
BEKIJK MEer van dit project
1 2 3 6
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Marcel is een vakman en hij heeft onze vloer geschuurd en weer als nieuw gemaakt. Hij verteld vooraf wat hij adviseert en hoe hij het gaat doen, neemt zijn tijd om tot het beste resultaat te komen. Wij vonden het zeer prettig dat hij ons snel kon helpen en zelfs zijn vrije dag voor ons wilde opofferen. "
Ivo & Danitsja via Google
Marcel Schipper is een vakman met passie voor zijn werk. Wij zijn enorm tevreden over zijn service, flexibiliteit, nauwkeurigheid en uiteraard prachtige vloer. Een aanbeveling."
Ruben de Cuyper via Google
Bestaande parket vloer stofarm geschuurd en weer in de olie gezet. snel, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn van toepassing op Schipper parket. een aanrader."
Wim van Dalen via Facebook
Marcel Schipper is een deskundige en gepassioneerde vakman. Niet voor niets werd hij Ned. Kamp. Parketleggen in 2018. Ik kan iedereen die in Zeeland op zoek is naar de beste parketplaatser Schipper Parket van harte aanbevelen!"
Eric Jongmans via Facebook
Direct al bij het 1e (telefonische) contact merkten wij de passie en het vakmanschap van Marcel. Duidelijke afspraken, transparante offerte en de klant werd centraal gesteld. Marcel werkt zeer precies, is kritisch op zijn werk en gaat voor perfectie. Een vakkundige, bevlogen en betrouwbare professional die wij iedereen kunnen aanraden. Bedankt voor je mooie werk Marcel!"
Koen Hamelink via Facebook
Ik ken geen betere vakman op dit gebied ! Zeker aan te bevelen, zeer deskundig en betrouwbaar."
Chantal de Steur via Facebook
Super blij met jouw deskundig advies en het weer mooi maken van onze vloer en super strak gelegde deurmat."
Janneke Dietvorst via Facebook
chevron-left
chevron-right
Bel
Mail
phone-handsetchevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram