Traditioneel parket

Schipper Parket voert een breed gamma traditioneel parket in diverse houtsoorten en kan u er uitgebreid over adviseren.

Traditioneel Parket vakkundig gelegd door dé vakman 

Traditioneel parket bestaat uit een gelijmde ondervloer met een gespijkerde toplaag
Er wordt gestart met het leggen van de ondervloer. Deze bestaat veelal uit spaanplaat. Nadat Schipper Parket de ondervloer gelegd heeft, wordt de vlakte van de vloer gemeten. De ondervloer moet namelijk goed vlak zijn voordat de toplaag wordt aangebracht. Indien nodig schuurt Schipper Parket de te hoge delen in de vloer weg. Daarna wordt gestart met het spijkeren van de toplaag.

Nadat dit gedaan is, worden de eventuele naadjes en spijkergaatjes gestopt
Vervolgens wordt de volledige vloer geschuurd waarna de olie wordt aangebracht. Afhankelijk van de wensen van de klant kan hierover weer een laklaag worden aangebracht. Ook in het afwerken van uw parketvloer kan Schipper Parket het verschil maken. Lees meer over de afwerking van parketvloeren.

Ook traditioneel parket is er in vele soorten en maten

Traditioneel parket is een vakterm waarmee de opbouw van de vloer wordt bedoeld
Ook dit parket is er dus in vele soorten en maten. Schipper Parket voert een breed gamma traditioneel parket in diverse houtsoorten en kan u er uitgebreid over adviseren.

Voel u vrij om contact op te nemen; Schipper Parket staat voor u klaar met raad en daad.

Schipper Parket
Marcel Schipper


Hallehoogte Domburg

Als een parketvloer perfect gelegd is, voel je dat gewoon. Dit overigens zonder dat je dit altijd gelijk ziet. Waar’m dat in zit?
BEKIJK MEer van dit project

Het Postkantoor Goes

Er is helemaal niets aan het toeval overgelaten in het nieuwe Postkantoor in Goes: Wat een sfeer! Je zult er maar aan mee hebben mogen werken om dit concept vorm te geven? Schipper Parket mocht dat.
BEKIJK MEer van dit project

Restaurant 32 eten & drinken

Let goed op het paswerk om de stalen frames en houten spanten
BEKIJK MEer van dit project

Wilgenhoekweg, Serooskerke

Het detail van de aansluiting op de tegels is naadloos.
BEKIJK MEer van dit project
1 2 3 5
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Marcel is een vakman en hij heeft onze vloer geschuurd en weer als nieuw gemaakt. Hij verteld vooraf wat hij adviseert en hoe hij het gaat doen, neemt zijn tijd om tot het beste resultaat te komen. Wij vonden het zeer prettig dat hij ons snel kon helpen en zelfs zijn vrije dag voor ons wilde opofferen. "
Ivo & Danitsja via Google
Marcel Schipper is een vakman met passie voor zijn werk. Wij zijn enorm tevreden over zijn service, flexibiliteit, nauwkeurigheid en uiteraard prachtige vloer. Een aanbeveling."
Ruben de Cuyper via Google
Bestaande parket vloer stofarm geschuurd en weer in de olie gezet. snel, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn van toepassing op Schipper parket. een aanrader."
Wim van Dalen via Facebook
Marcel Schipper is een deskundige en gepassioneerde vakman. Niet voor niets werd hij Ned. Kamp. Parketleggen in 2018. Ik kan iedereen die in Zeeland op zoek is naar de beste parketplaatser Schipper Parket van harte aanbevelen!"
Eric Jongmans via Facebook
Direct al bij het 1e (telefonische) contact merkten wij de passie en het vakmanschap van Marcel. Duidelijke afspraken, transparante offerte en de klant werd centraal gesteld. Marcel werkt zeer precies, is kritisch op zijn werk en gaat voor perfectie. Een vakkundige, bevlogen en betrouwbare professional die wij iedereen kunnen aanraden. Bedankt voor je mooie werk Marcel!"
Koen Hamelink via Facebook
Ik ken geen betere vakman op dit gebied ! Zeker aan te bevelen, zeer deskundig en betrouwbaar."
Chantal de Steur via Facebook
Super blij met jouw deskundig advies en het weer mooi maken van onze vloer en super strak gelegde deurmat."
Janneke Dietvorst via Facebook
chevron-left
chevron-right
Bel
Mail
phone-handsetcrosschevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram