Parketvloeren

Parketvloeren zijn er in vele soorten. Schipper Parket levert parket van A-merken en is u graag en vakkundig van dienst.

Schipper Parket voor parketvloeren van topkwaliteit

Frans eiken is zeer geschikt voor kwalitatief hoogwaardige parketvloeren
Wie kent de immense Franse bossen niet? In deze bossen groeien de vermaarde Franse eiken. Zelfs in de wereldberoemde stripboeken van Asterix en Obelix spelen deze kenmerkende eikenbomen een prominente rol. De groei-omstandigheden zijn er ronduit optimaal en het prachtig getekende hout dat deze woudreuzen leveren is bij uitstek geschikt voor de meest prachtige parketsoorten. Ook het looizuurgehalte in Frans eiken is optimaal voor de productie van echt mooie eikenhouten parketvloeren. Schipper Parket levert en legt louter A-merken en heeft een breed assortiment opgebouwd. Deze zijn in de showroom op afspraak te bewonderen. Daarnaast neemt Marcel Schipper altijd voldoende monsters mee wanneer hij een klant bezoekt voor advies.

Parketvloeren leggen is een vak dat Marcel Schipper beheerst

Een mooie parketvloer kopen is 1. Deze vakkundig leggen is weer een ander verhaal
Wellicht bent u in staat om een parketvloer geheel naar tevredenheid te leggen? Voor de meeste mensen geldt dat echter niet. Met lamelparket kunnen echt handige mensen nog wel uit de voeten, met traditioneel parket ligt dat anders. Dan hebben we het nog niet gehad over het afwerken van uw parketvloer. Ook hier maakt een vakman als Marcel Schipper beslist het verschil. Als u uw mooie parketvloer professioneel helemaal naar wens wilt hebben, kunt u dat beter aan een vakman overlaten; een vakman zoals Marcel Schipper bij voorkeur.

Dé specialist in gepersonaliseerde parketvloeren

Voor Nederlands Kampioen Parketleggen Marcel Schipper is geen parketvloer ondenkbaar
Marcel Schipper gaat geen uitdaging uit de weg en heeft al vele bijzondere staaltjes parketwerk geleverd. Sommige daarvan zijn zo bijzonder dat wij deze op uitdrukkelijk verzoek niet op deze site vertonen. Enerzijds is dat jammer, anderzijds zegt het iets over het vertrouwen dat Marcel Schipper krijgt als het gaat om het leggen van de meest spectaculaire of fraaie parketvloeren.

Heeft u een bijzondere vraag of wens mbt de parketvloer van uw dromen?
“Ik zou zeer vereerd zijn als u mij de vraag stelt en ik meen te mogen zeggen dat u bij mij aan het juiste adres bent voor advies, levering, leggen en onderhoud.”

Marcel Schipper

• Meer weten over traditioneel parket?
• Door Schipper Parket gebruikte Parketsoorten

Traditioneel parket

Schipper Parket voert een breed gamma traditioneel parket in diverse houtsoorten en kan u er uitgebreid over adviseren.

Tweelaags parket wordt veelvuldig toegepast en is ook toepasbaar bij vloerverwarming.

Schipper Parket levert de beste parketsoorten van A-merken. Kies voor kennis, kunde en kwaliteit.

De vertrouwde kwaliteit van de Quick Step-producten in combinatie met de enorme ervaring als toonaangevend laminaatmerk maakt dat Schipper Parket de volledige lijn van Quick Step aanbeveelt en verwerkt.


De Zaete in Yerseke

De hongaarse punt in 60 graden met als afwerking een olie lak systeem. Maatwerk speciaal voor de klant.
BEKIJK MEer van dit project

Molenwater

Speciaal voor de klant is er een originele oude tweelaags visgraat formaat laten maken omdat het oude formaat eigenlijk hoort in zo een oud huis (1890).
BEKIJK MEer van dit project

Hallehoogte Domburg

Als een parketvloer perfect gelegd is, voel je dat gewoon. Dit overigens zonder dat je dit altijd gelijk ziet. Waar’m dat in zit?
BEKIJK MEer van dit project

Het Postkantoor Goes

Er is helemaal niets aan het toeval overgelaten in het nieuwe Postkantoor in Goes: Wat een sfeer! Je zult er maar aan mee hebben mogen werken om dit concept vorm te geven? Schipper Parket mocht dat.
BEKIJK MEer van dit project
1 2 3 6
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Marcel Schipper heeft onze parketvloer gerenoveerd en het voelt als een compleet nieuwe vloer. Het was ooit een mooie vloer van fraai blank Maple leaf-hout maar deze was sterk vergeeld. Nu is de vloer weer zoals deze hoort te zijn en dankzij de nieuwe lakafwerking blijft deze zo mooi en zal veel minder snel vergelen verzekerde Marcel ons. Vakman van het zuiverste water die Marcel!"
Arian van Dijk van Google
Marcel is een vakman en hij heeft onze vloer geschuurd en weer als nieuw gemaakt. Hij verteld vooraf wat hij adviseert en hoe hij het gaat doen, neemt zijn tijd om tot het beste resultaat te komen. Wij vonden het zeer prettig dat hij ons snel kon helpen en zelfs zijn vrije dag voor ons wilde opofferen. "
Ivo & Danitsja via Google
Echt een aanrader! Kwaliteit, en persoonlijk contact zijn hoogstaand."
Romeo de Kraker
Marcel Schipper is een vakman met passie voor zijn werk. Wij zijn enorm tevreden over zijn service, flexibiliteit, nauwkeurigheid en uiteraard prachtige vloer. Een aanbeveling."
Ruben de Cuyper via Google
Bestaande parket vloer stofarm geschuurd en weer in de olie gezet. snel, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn van toepassing op Schipper parket. een aanrader."
Wim van Dalen via Facebook
Marcel Schipper is een deskundige en gepassioneerde vakman. Niet voor niets werd hij Ned. Kamp. Parketleggen in 2018. Ik kan iedereen die in Zeeland op zoek is naar de beste parketplaatser Schipper Parket van harte aanbevelen!"
Eric Jongmans via Facebook
Afgelopen week een nieuwe vloer laten leggen. Marcel leren kennen als een echte vakman die zijn werk perfect doet."
Jordy Bakker via Facebook
Direct al bij het 1e (telefonische) contact merkten wij de passie en het vakmanschap van Marcel. Duidelijke afspraken, transparante offerte en de klant werd centraal gesteld. Marcel werkt zeer precies, is kritisch op zijn werk en gaat voor perfectie. Een vakkundige, bevlogen en betrouwbare professional die wij iedereen kunnen aanraden. Bedankt voor je mooie werk Marcel!"
Koen Hamelink via Facebook
Ik ken geen betere vakman op dit gebied ! Zeker aan te bevelen, zeer deskundig en betrouwbaar."
Chantal de Steur via Facebook
Marcel levert hele goeie service en is echt een vakman. Wij zijn heel blij met onze pvc vloer!"
Gidia Bal via Facebook
Goede service. Stofvrij. Prachtig resultaat!"
Kees Verkerke via Facebook
Super blij met jouw deskundig advies en het weer mooi maken van onze vloer en super strak gelegde deurmat."
Janneke Dietvorst via Facebook
chevron-left
chevron-right
Bel
Mail
phone-handsetchevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram