Parket afwerken

Voor Marcel schipper is een parketvloer afgewerkt als deze af is en eerder niet. Zo zorgt hij ervoor dat hij de kleur van uw parket ophaalt én dat die kleur behouden blijft.

Parket afwerken? Schipper Parket gaat tot het naadje

“In de afwerking van het parket kun je het verschil maken”, aldus Marcel Schipper
Het woord ‘afwerken’ is veelbetekenend, zéker bij Schipper Parket: Voor Marcel schipper is een parketvloer afgewerkt als deze af is en eerder niet. Zo zorgt hij ervoor dat hij de kleur van uw parket ophaalt én dat die kleur behouden blijft. De keiharde, transparante laklaag kan op den duur slijten, de kleur niet: die blijft zoals u deze in overleg bepaald heeft en die Marcel aangemaakt heeft.

“Parket afwerken doe ik zorgvuldig en met de beste olie”

De afwerking van parket met olie kan het verschil maken tussen mooi en geweldig mooi
“De juiste kleur voor het parket bouw ik op en stem ik exact af op de wensen van de klant: Het parket heeft van zichzelf een bepaalde kleur: deze kun je ophalen en beïnvloeden door de vloer te olieën. Als ik hiermee begin, bouw ik het op tot de klant het mooi vindt. Dit doe ik door steeds iets meer pigment toe te voegen en waardoor de kleurintensiteit toeneemt. Zorgvuldigheid hierin vind ik super-belangrijk. De olie benadrukt de kleuren. De olie loopt in de naadjes van het hout en haalt alle kleuren omhoog. Nadat ik de parketvloer egaal in de olie heb gezet en deze gedroogd is, zet ik de vloer in de lak. De olie die ik gebruik is van topkwaliteit en ik heb er veel mee geëxperimenteerd. waardoor ik de werking van het product in combinatie met lak helemaal begrijp. Ook dit werkt mee in het realiseren van topkwaliteit.”

De finishing touch: het aanbrengen van de lak

Het lakken van de parketvloer voegt niets toe aan het visuele resultaat; wel verhoogt dit de houdbaarheid van de vloer.
“Tot in den treure heb ik mij verdiept in het afwerken van parketvloeren omdat ik weet dat hier winst te behalen is ten aanzien van het eindresultaat. Dat resultaat wil ik verzegelen en dat doe ik met het aanbrengen van de lak. Ook in dit proces vormt de kennis en het toepassen van het materiaal de sleutel tot succes: Uw mooie vloer wordt perfect geconditioneerd en mocht deze in de loop der tijd slijten; de kleur zal intact blijven dankzij de lak. Pas als deze lak weggesleten is, komt de geoliede vloer tevoorschijn. Dat laatste kunnen we altijd voor zijn.

Gecontroleerd veroudering aanbrengen in parket

“Een nieuwe parketvloer kan, zeker in een ‘oud’ huis, soms te nieuw lijken”
Als Marcel Schipper vertelt over het afwerken van parketvloeren komt er van alles voorbij: “In oudere woningen kan een nieuwe parketvloer soms net niet aansluiten bij de sfeer van die woning. Dat is niet wat je wilt natuurlijk. Ik kan de sfeer van de woning terug laten komen in de vloer door deze gecontroleerd te verouderen. Dit onder andere via borsteltechnieken. Hierin heb ik mij gespecialiseerd en voor echte liefhebbers voer ik dit graag tot in de puntjes uit. Het is toch top als het karakter van de woning terugkomt in de vloer? Als die sfeer er is, zorg ik er vervolgens voor dat deze behouden blijft door de verouderde vloer te oliën én af te lakken. De olie zal het effect versterken en de laklaag dekt het behaalde resultaat af en beschermt het tot in lengte van jaren.”

Onderhoud parketvloeren

De Zaete in Yerseke

De hongaarse punt in 60 graden met als afwerking een olie lak systeem. Maatwerk speciaal voor de klant.
BEKIJK MEer van dit project

Molenwater

Speciaal voor de klant is er een originele oude tweelaags visgraat formaat laten maken omdat het oude formaat eigenlijk hoort in zo een oud huis (1890).
BEKIJK MEer van dit project

Hallehoogte Domburg

Als een parketvloer perfect gelegd is, voel je dat gewoon. Dit overigens zonder dat je dit altijd gelijk ziet. Waar’m dat in zit?
BEKIJK MEer van dit project

Het Postkantoor Goes

Er is helemaal niets aan het toeval overgelaten in het nieuwe Postkantoor in Goes: Wat een sfeer! Je zult er maar aan mee hebben mogen werken om dit concept vorm te geven? Schipper Parket mocht dat.
BEKIJK MEer van dit project
1 2 3 6
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Marcel Schipper heeft onze parketvloer gerenoveerd en het voelt als een compleet nieuwe vloer. Het was ooit een mooie vloer van fraai blank Maple leaf-hout maar deze was sterk vergeeld. Nu is de vloer weer zoals deze hoort te zijn en dankzij de nieuwe lakafwerking blijft deze zo mooi en zal veel minder snel vergelen verzekerde Marcel ons. Vakman van het zuiverste water die Marcel!"
Arian van Dijk van Google
Marcel is een vakman en hij heeft onze vloer geschuurd en weer als nieuw gemaakt. Hij verteld vooraf wat hij adviseert en hoe hij het gaat doen, neemt zijn tijd om tot het beste resultaat te komen. Wij vonden het zeer prettig dat hij ons snel kon helpen en zelfs zijn vrije dag voor ons wilde opofferen. "
Ivo & Danitsja via Google
Echt een aanrader! Kwaliteit, en persoonlijk contact zijn hoogstaand."
Romeo de Kraker
Marcel Schipper is een vakman met passie voor zijn werk. Wij zijn enorm tevreden over zijn service, flexibiliteit, nauwkeurigheid en uiteraard prachtige vloer. Een aanbeveling."
Ruben de Cuyper via Google
Bestaande parket vloer stofarm geschuurd en weer in de olie gezet. snel, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn van toepassing op Schipper parket. een aanrader."
Wim van Dalen via Facebook
Marcel Schipper is een deskundige en gepassioneerde vakman. Niet voor niets werd hij Ned. Kamp. Parketleggen in 2018. Ik kan iedereen die in Zeeland op zoek is naar de beste parketplaatser Schipper Parket van harte aanbevelen!"
Eric Jongmans via Facebook
Afgelopen week een nieuwe vloer laten leggen. Marcel leren kennen als een echte vakman die zijn werk perfect doet."
Jordy Bakker via Facebook
Direct al bij het 1e (telefonische) contact merkten wij de passie en het vakmanschap van Marcel. Duidelijke afspraken, transparante offerte en de klant werd centraal gesteld. Marcel werkt zeer precies, is kritisch op zijn werk en gaat voor perfectie. Een vakkundige, bevlogen en betrouwbare professional die wij iedereen kunnen aanraden. Bedankt voor je mooie werk Marcel!"
Koen Hamelink via Facebook
Ik ken geen betere vakman op dit gebied ! Zeker aan te bevelen, zeer deskundig en betrouwbaar."
Chantal de Steur via Facebook
Marcel levert hele goeie service en is echt een vakman. Wij zijn heel blij met onze pvc vloer!"
Gidia Bal via Facebook
Goede service. Stofvrij. Prachtig resultaat!"
Kees Verkerke via Facebook
Super blij met jouw deskundig advies en het weer mooi maken van onze vloer en super strak gelegde deurmat."
Janneke Dietvorst via Facebook
chevron-left
chevron-right
Bel
Mail
phone-handsetchevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram