In de afgelopen jaren groeide Schipper Parket! Dat kon niet zonder succesvolle en mooie projecten. Hieronder vindt u een greep uit alle vloeren die wij hebben gelegd bij onze klanten. Wilt u meer weten over een project? Klik op een afbeelding en we vertellen u er graag meer over!

Ontdek fraaie parketprojecten voor bedrijven en organisaties

Schipper Parket heeft parketvloeren aangelegd bij meerdere bedrijven en organisaties
Schipper Parket uit Goes, in Zeeland wordt gevonden door bedrijven en organisaties die kiezen voor topkwaliteit. Schipper Parket gaat namelijk altijd voor het best haalbare resultaat. De foto’s van de projecten onderstrepen dat.

“Perfectie in parketvloeren leggen is mijn streven”

Wie Marcel Schipper ‘over de vloer krijgt’ is verzekerd van topkwaliteit
“Ik ben nu eenmaal een perfectionist en ik werk snel. Dat is een goede en prettige combinatie voor de klant en voor mijzelf. Ik denk dat ik dit mag zeggen omdat ik juist hierdoor Nederlands Kampioen Parketleggen ben geworden. Dat is niet om te pochen; dat is waar ik mee bezig zijn; met goed zijn in mijn werk; dag-in-dag-uit.” In zee gaan met Schipper Parket is precies om die reden een goed idee.

Voel u vrij om contact op te nemen; Marcel Schipper staat voor u klaar met raad en daad,

Schipper Parket
Marcel Schipper


Marcel is een vakman en hij heeft onze vloer geschuurd en weer als nieuw gemaakt. Hij verteld vooraf wat hij adviseert en hoe hij het gaat doen, neemt zijn tijd om tot het beste resultaat te komen. Wij vonden het zeer prettig dat hij ons snel kon helpen en zelfs zijn vrije dag voor ons wilde opofferen. "
Ivo & Danitsja via Google
Marcel Schipper is een vakman met passie voor zijn werk. Wij zijn enorm tevreden over zijn service, flexibiliteit, nauwkeurigheid en uiteraard prachtige vloer. Een aanbeveling."
Ruben de Cuyper via Google
Bestaande parket vloer stofarm geschuurd en weer in de olie gezet. snel, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn van toepassing op Schipper parket. een aanrader."
Wim van Dalen via Facebook
Marcel Schipper is een deskundige en gepassioneerde vakman. Niet voor niets werd hij Ned. Kamp. Parketleggen in 2018. Ik kan iedereen die in Zeeland op zoek is naar de beste parketplaatser Schipper Parket van harte aanbevelen!"
Eric Jongmans via Facebook
Direct al bij het 1e (telefonische) contact merkten wij de passie en het vakmanschap van Marcel. Duidelijke afspraken, transparante offerte en de klant werd centraal gesteld. Marcel werkt zeer precies, is kritisch op zijn werk en gaat voor perfectie. Een vakkundige, bevlogen en betrouwbare professional die wij iedereen kunnen aanraden. Bedankt voor je mooie werk Marcel!"
Koen Hamelink via Facebook
Ik ken geen betere vakman op dit gebied ! Zeker aan te bevelen, zeer deskundig en betrouwbaar."
Chantal de Steur via Facebook
Super blij met jouw deskundig advies en het weer mooi maken van onze vloer en super strak gelegde deurmat."
Janneke Dietvorst via Facebook
chevron-left
chevron-right
Bel
Mail
phone-handsetchevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram