Het oog ziekenhuis Rotterdam

HOME - PROJECTEN - Het oog ziekenhuis Rotterdam
Dit project was vooral logistiek en organisatorisch gezien een enorme uitdaging. Aan het resultaat is dit niet te zien.

Klant

Parketsoort

Aantal m2 incl. balies, liften en een trap

Dit project was vooral logistiek en organisatorisch gezien een enorme uitdaging. Aan het resultaat is dit niet te zien en daarom laat Schipper Parket het u graag zien en vertelt Marcel er het volgende over: “Dit project kon alleen uitgevoerd worden in het weekend omdat het ziekenhuis ‘dan dicht is’ en alleen de spoedeisende hulp open is. Normaliter lopen alle patiënten rond waardoor er in het weekend s’nachts gewerkt kon worden. Niet alle vloeren het ziekenhuis konden in een keer geschuurd worden omdat het parket in elke gang ligt. Omdat er niet over een net gelakte vloer gelopen kan worden was dit natuurlijk geen optie. Dit omdat heel het ziekenhuis dan niet toegankelijk was. Het parket is per verdieping en per ruimte verwerkt in samenwerking met de planning van het ziekenhuis. Hierbij ook rekening houdend met operaties in het weekend etc.”

CONTACT

Marcel is een vakman en hij heeft onze vloer geschuurd en weer als nieuw gemaakt. Hij verteld vooraf wat hij adviseert en hoe hij het gaat doen, neemt zijn tijd om tot het beste resultaat te komen. Wij vonden het zeer prettig dat hij ons snel kon helpen en zelfs zijn vrije dag voor ons wilde opofferen. "
Ivo & Danitsja via Google
Marcel Schipper is een vakman met passie voor zijn werk. Wij zijn enorm tevreden over zijn service, flexibiliteit, nauwkeurigheid en uiteraard prachtige vloer. Een aanbeveling."
Ruben de Cuyper via Google
Bestaande parket vloer stofarm geschuurd en weer in de olie gezet. snel, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn van toepassing op Schipper parket. een aanrader."
Wim van Dalen via Facebook
Marcel Schipper is een deskundige en gepassioneerde vakman. Niet voor niets werd hij Ned. Kamp. Parketleggen in 2018. Ik kan iedereen die in Zeeland op zoek is naar de beste parketplaatser Schipper Parket van harte aanbevelen!"
Eric Jongmans via Facebook
Direct al bij het 1e (telefonische) contact merkten wij de passie en het vakmanschap van Marcel. Duidelijke afspraken, transparante offerte en de klant werd centraal gesteld. Marcel werkt zeer precies, is kritisch op zijn werk en gaat voor perfectie. Een vakkundige, bevlogen en betrouwbare professional die wij iedereen kunnen aanraden. Bedankt voor je mooie werk Marcel!"
Koen Hamelink via Facebook
Ik ken geen betere vakman op dit gebied ! Zeker aan te bevelen, zeer deskundig en betrouwbaar."
Chantal de Steur via Facebook
Super blij met jouw deskundig advies en het weer mooi maken van onze vloer en super strak gelegde deurmat."
Janneke Dietvorst via Facebook
chevron-left
chevron-right
Bel
Mail
phone-handsetcrosschevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram