Home - Projecten
In de afgelopen jaren groeide Schipper Parket! Dat kon niet zonder succesvolle en mooie projecten. Hieronder vindt u een greep uit alle vloeren die wij hebben gelegd bij onze klanten. Wilt u meer weten over een project? Klik op een afbeelding en we vertellen u er graag meer over!

Ontdek prachtige parketprojecten voor particulieren

In tal van woningen heeft Schipper Parket parketvloeren aangelegd
Schipper Parket uit Goes, in Zeeland wordt gevonden door mensen die kiezen voor de best verkrijgbare kwaliteit. Schipper Parket gaat namelijk altijd voor het beste resultaat en de foto’s van de projecten laten dat zien.

“De perfecte parketvloer leggen is keer op keer mijn streven”

Wie Marcel Schipper ‘over de vloer krijgt’ weet dat de nieuwe parketvloer top wordt
“Ik ben een perfectionist die snel werkt, dat is een goede en prettige combinatie voor de klant en voor mijzelf. Niet voor niets ben ik er Nederlands Kampioen Parketleggen mee geworden. Dat is niet om te pochen; dat is waar ik dagelijks mee bezig zijn; met goed zijn in wat ik doe.” Precies daarom is in zee gaan met Schipper Parket een goed idee.

Voel u vrij om contact op te nemen; Schipper Parket staat voor u klaar met raad en daad,

Schipper Parket
Marcel Schipper


Marcel is een vakman en hij heeft onze vloer geschuurd en weer als nieuw gemaakt. Hij verteld vooraf wat hij adviseert en hoe hij het gaat doen, neemt zijn tijd om tot het beste resultaat te komen. Wij vonden het zeer prettig dat hij ons snel kon helpen en zelfs zijn vrije dag voor ons wilde opofferen. "
Ivo & Danitsja via Google
Marcel Schipper is een vakman met passie voor zijn werk. Wij zijn enorm tevreden over zijn service, flexibiliteit, nauwkeurigheid en uiteraard prachtige vloer. Een aanbeveling."
Ruben de Cuyper via Google
Bestaande parket vloer stofarm geschuurd en weer in de olie gezet. snel, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn van toepassing op Schipper parket. een aanrader."
Wim van Dalen via Facebook
Marcel Schipper is een deskundige en gepassioneerde vakman. Niet voor niets werd hij Ned. Kamp. Parketleggen in 2018. Ik kan iedereen die in Zeeland op zoek is naar de beste parketplaatser Schipper Parket van harte aanbevelen!"
Eric Jongmans via Facebook
Direct al bij het 1e (telefonische) contact merkten wij de passie en het vakmanschap van Marcel. Duidelijke afspraken, transparante offerte en de klant werd centraal gesteld. Marcel werkt zeer precies, is kritisch op zijn werk en gaat voor perfectie. Een vakkundige, bevlogen en betrouwbare professional die wij iedereen kunnen aanraden. Bedankt voor je mooie werk Marcel!"
Koen Hamelink via Facebook
Ik ken geen betere vakman op dit gebied ! Zeker aan te bevelen, zeer deskundig en betrouwbaar."
Chantal de Steur via Facebook
Super blij met jouw deskundig advies en het weer mooi maken van onze vloer en super strak gelegde deurmat."
Janneke Dietvorst via Facebook
chevron-left
chevron-right
Bel
Mail
phone-handsetchevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram