Parket leggen

Schipper Parket kent alle legpatronen. Of het nu gaat om een visgraatpatroon met bies, blokpatroon of Hongaarse punt: U mag rekenen op perfectie.

Parket leggen is een vak zeker bij Schipper Parket

Eén plaatje zegt meer dan duizend woorden zegt het spreekwoord
Daarom kunt u op deze website veel foto’s zien van parketvloeren en laminaatvloeren die door Schipper Parket geadviseerd en gelegd zijn. Schipper Parket gaat voor een perfect eindresultaat; keer op keer.

Van visgraatpatroon t/m eigen ontwerp: Perfectie in parket

Marcel Schipper kent alle legpatronen en gaat hierin geen uitdaging uit de weg
Of het nu gaat om een visgraat patroon al dan niet met band of bies, blokpatroon of een Hongaarse punt: U mag rekenen op een perfect gelegde vloer. Daarnaast hoort maatwerk bij Schipper parket altijd tot de mogelijkheden. Eigenlijk gaat wat dat betreft geen zee te hoog voor Schipper Parket: “Hoe ingewikkelder het legpatroon en hoe hoog de verwachting ook ligt; ik maak het graag waar. Er is nog geen vraag geweest die ik niet ben aangegaan. Ik ben nu eenmaal een perfectionist en of het nu om een visgraatpatroon gaat of een complex werk: Ik wil tevreden klanten. Ik streef ernaar om van elke vloer, ook van ‘een gewone’ een exclusieve vloer te maken en dat kan: Het zijn de details die het verschil maken.”

Vakmensen worden steeds zeldzamer, ook in de parketbranche

Er zijn nog steeds goede, ambachtelijke parketteurs; gelukkig
Vaak werken zij zelfstandig maar dat is nog geen garantie voor echt vakmanschap. Oriënteer u daarom goed voordat u een beslissing neemt over wie uw parket mag leveren en leggen. Als u kiest voor hoogwaardige kwaliteit bent u hier aan het juiste adres. Deze website toont u waartoe Schipper Parket in staat is en hoe er gewerkt wordt. Checkt u vooral de klantervaringen en neem a.u.b. even tijd om de projecten te bekijken.

Voel u vrij om contact op te nemen; ik ga graag met u in gesprek.

Schipper Parket
Marcel Schipper


De Zaete in Yerseke

De hongaarse punt in 60 graden met als afwerking een olie lak systeem. Maatwerk speciaal voor de klant.
BEKIJK MEer van dit project

Molenwater

Speciaal voor de klant is er een originele oude tweelaags visgraat formaat laten maken omdat het oude formaat eigenlijk hoort in zo een oud huis (1890).
BEKIJK MEer van dit project

Hallehoogte Domburg

Als een parketvloer perfect gelegd is, voel je dat gewoon. Dit overigens zonder dat je dit altijd gelijk ziet. Waar’m dat in zit?
BEKIJK MEer van dit project

Het Postkantoor Goes

Er is helemaal niets aan het toeval overgelaten in het nieuwe Postkantoor in Goes: Wat een sfeer! Je zult er maar aan mee hebben mogen werken om dit concept vorm te geven? Schipper Parket mocht dat.
BEKIJK MEer van dit project
1 2 3 6
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Marcel Schipper heeft onze parketvloer gerenoveerd en het voelt als een compleet nieuwe vloer. Het was ooit een mooie vloer van fraai blank Maple leaf-hout maar deze was sterk vergeeld. Nu is de vloer weer zoals deze hoort te zijn en dankzij de nieuwe lakafwerking blijft deze zo mooi en zal veel minder snel vergelen verzekerde Marcel ons. Vakman van het zuiverste water die Marcel!"
Arian van Dijk van Google
Marcel is een vakman en hij heeft onze vloer geschuurd en weer als nieuw gemaakt. Hij verteld vooraf wat hij adviseert en hoe hij het gaat doen, neemt zijn tijd om tot het beste resultaat te komen. Wij vonden het zeer prettig dat hij ons snel kon helpen en zelfs zijn vrije dag voor ons wilde opofferen. "
Ivo & Danitsja via Google
Echt een aanrader! Kwaliteit, en persoonlijk contact zijn hoogstaand."
Romeo de Kraker
Marcel Schipper is een vakman met passie voor zijn werk. Wij zijn enorm tevreden over zijn service, flexibiliteit, nauwkeurigheid en uiteraard prachtige vloer. Een aanbeveling."
Ruben de Cuyper via Google
Bestaande parket vloer stofarm geschuurd en weer in de olie gezet. snel, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn van toepassing op Schipper parket. een aanrader."
Wim van Dalen via Facebook
Marcel Schipper is een deskundige en gepassioneerde vakman. Niet voor niets werd hij Ned. Kamp. Parketleggen in 2018. Ik kan iedereen die in Zeeland op zoek is naar de beste parketplaatser Schipper Parket van harte aanbevelen!"
Eric Jongmans via Facebook
Afgelopen week een nieuwe vloer laten leggen. Marcel leren kennen als een echte vakman die zijn werk perfect doet."
Jordy Bakker via Facebook
Direct al bij het 1e (telefonische) contact merkten wij de passie en het vakmanschap van Marcel. Duidelijke afspraken, transparante offerte en de klant werd centraal gesteld. Marcel werkt zeer precies, is kritisch op zijn werk en gaat voor perfectie. Een vakkundige, bevlogen en betrouwbare professional die wij iedereen kunnen aanraden. Bedankt voor je mooie werk Marcel!"
Koen Hamelink via Facebook
Ik ken geen betere vakman op dit gebied ! Zeker aan te bevelen, zeer deskundig en betrouwbaar."
Chantal de Steur via Facebook
Marcel levert hele goeie service en is echt een vakman. Wij zijn heel blij met onze pvc vloer!"
Gidia Bal via Facebook
Goede service. Stofvrij. Prachtig resultaat!"
Kees Verkerke via Facebook
Super blij met jouw deskundig advies en het weer mooi maken van onze vloer en super strak gelegde deurmat."
Janneke Dietvorst via Facebook
chevron-left
chevron-right
Bel
Mail
phone-handsetcrosschevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram