Renovatie parketvloeren

Het renoveren van uw parketvloer is bij Schipper Parket in professionele handen. Om een goed advies te kunnen geven, komt Marcel Schipper graag bij u langs.

Renovatie van parketvloeren door Schipper Parket

Met een door Schipper Parket gerenoveerde parketvloer kunt u er weer jaren tegen
Het renoveren van uw parketvloer is bij Schipper Parket in professionele handen. Om een parketvloer goed te kunnen beoordelen, wil Marcel Schipper de vloer altijd zien. Van een afstand kan hij nu eenmaal niet zien in welke staat de betreffende parketvloer is.

Bovendien wil Marcel u een renovatie-advies aanbieden dat hout snijdt
Daarom moet Marcel weten of de vloer nog wel te renoveren is. Dit is namelijk niet altijd het geval. Wanneer de vloer al enkele malen gerenoveerd is, kan het zijn dat het hout te dun is om te renoveren. Ook kan de vloer zodanig behandeld of beschadigd zijn dat renoveren niet mogelijk is. Dit komt gelukkig niet vaak voor en in dergelijke gevallen kunnen wij uiteraard wel een nieuwe vloer aanbieden.

Een parketvloer die na renovatie weer als nieuw is

Het komt regelmatig voor dat een gerenoveerde parketvloer fraaier is dan een nieuwe
Marcel Schipper maakt het vaker mee: “Ik ga graag voor het beste resultaat ook in parketrenovatie. Als ik met mensen in gesprek ga over het renoveren van hun parketvloer leg ik hen graag de diverse mogelijkheden voor: Zo kan ik een vloer bijvoorbeeld voorzien van een heel nieuwe en natuurlijke kleur of een ander fraai effect. Dat geeft mensen ook weer nieuwe mogelijkheden met betrekking tot de inrichting bijvoorbeeld. Uiteraard kan ik de vloer ook weer terugbrengen naar de nieuwstaat en dan vaak nog fraaier. Dit kan door het toepassen van een speciale olie- en laktechiek die ik tot in de puntjes beheers.”

Voel u vrij om contact op te nemen; Schipper Parket staat voor u klaar met raad en daad.

Schipper Parket
Marcel Schipper


De Zaete in Yerseke

De hongaarse punt in 60 graden met als afwerking een olie lak systeem. Maatwerk speciaal voor de klant.
BEKIJK MEer van dit project

Molenwater

Speciaal voor de klant is er een originele oude tweelaags visgraat formaat laten maken omdat het oude formaat eigenlijk hoort in zo een oud huis (1890).
BEKIJK MEer van dit project

Hallehoogte Domburg

Als een parketvloer perfect gelegd is, voel je dat gewoon. Dit overigens zonder dat je dit altijd gelijk ziet. Waar’m dat in zit?
BEKIJK MEer van dit project

Het Postkantoor Goes

Er is helemaal niets aan het toeval overgelaten in het nieuwe Postkantoor in Goes: Wat een sfeer! Je zult er maar aan mee hebben mogen werken om dit concept vorm te geven? Schipper Parket mocht dat.
BEKIJK MEer van dit project
1 2 3 6
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Marcel is een vakman en hij heeft onze vloer geschuurd en weer als nieuw gemaakt. Hij verteld vooraf wat hij adviseert en hoe hij het gaat doen, neemt zijn tijd om tot het beste resultaat te komen. Wij vonden het zeer prettig dat hij ons snel kon helpen en zelfs zijn vrije dag voor ons wilde opofferen. "
Ivo & Danitsja via Google
Marcel Schipper is een vakman met passie voor zijn werk. Wij zijn enorm tevreden over zijn service, flexibiliteit, nauwkeurigheid en uiteraard prachtige vloer. Een aanbeveling."
Ruben de Cuyper via Google
Bestaande parket vloer stofarm geschuurd en weer in de olie gezet. snel, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn van toepassing op Schipper parket. een aanrader."
Wim van Dalen via Facebook
Marcel Schipper is een deskundige en gepassioneerde vakman. Niet voor niets werd hij Ned. Kamp. Parketleggen in 2018. Ik kan iedereen die in Zeeland op zoek is naar de beste parketplaatser Schipper Parket van harte aanbevelen!"
Eric Jongmans via Facebook
Direct al bij het 1e (telefonische) contact merkten wij de passie en het vakmanschap van Marcel. Duidelijke afspraken, transparante offerte en de klant werd centraal gesteld. Marcel werkt zeer precies, is kritisch op zijn werk en gaat voor perfectie. Een vakkundige, bevlogen en betrouwbare professional die wij iedereen kunnen aanraden. Bedankt voor je mooie werk Marcel!"
Koen Hamelink via Facebook
Ik ken geen betere vakman op dit gebied ! Zeker aan te bevelen, zeer deskundig en betrouwbaar."
Chantal de Steur via Facebook
Super blij met jouw deskundig advies en het weer mooi maken van onze vloer en super strak gelegde deurmat."
Janneke Dietvorst via Facebook
chevron-left
chevron-right
Bel
Mail
phone-handsetcrosschevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram