Parketspecialist

Marcel Schipper is een ervaren parketteur die alle kneepjes van het vak in de vingers heeft. Marcel is erg gedreven en behoort tot de beste parketteurs van Nederland.

Parketspecialist uit Zeeland: Schipper Parket

Schipper Parket werkt vanuit Goes in hartje Zeeland
Schipper Parket mag zich met recht een parketspecialist noemen. Dat kunt u zien aan de projectfoto’s op deze website en aan de twee NK’s Parketleggen die Marcel Schipper in de wacht wist te slepen. Bij de laatste van deze twee prijzen werd niet alleen de kwaliteit van het werk geprezen maar vooral ook de snelheid van werken. Goed en snel; dat is het devies.

Kennis, ervaring, passie en plezier

Marcel Schipper is een ervaren parketteur die alle kneepjes van het vak in de vingers heeft
Als klant heeft u daar dubbel profijt van: Marcel is erg gedreven en dat maakt dat hij niet alleen tot de beste parketteurs van Nederland hoort. Het betekent vooral dat hij veel plezier in zijn werk heeft en blijft vernieuwen. Dit vanuit zijn passie voor het leggen van de mooiste parketvloeren en de liefde voor het product: parket. Marcel gaat mee met zijn tijd en streeft altijd naar het best haalbare.

Plaatjes zeggen meer dan praatjes

De foto’s van de diverse projecten tonen wat Schipper parket in huis heeft
Als u meer wilt zien, bent u van harte welkom in het parket-kabinet zoals Marcel zijn showroom noemt.

De skills en drive van Marcel Schipper zijn ook bekend bij fabrikanten en leveranciers 
“Het voelt wel goed als je wordt benaderd door grote merken uit de branche, bijvoorbeeld om nieuwe producten uit te testen. Of om te experimenteren met materialen en grondstoffen en andere avonturen. Denk daarbij aan nieuwe parketproducten en afwerksystemen zoals olie- en laksoorten. Ik vind dat leuk en word er alleen maar enthousiaster van. Ik ben er stiekem ook wel trots op dat ze het aan mij vragen.

Onlangs ben ik aan de slag gegaan met een nieuw schuur- en afwerk-systeem
De resultaten hiervan verbaasden mij en de fabrikant in positieve zin. Het is toch leuk dat je als vakidioot wordt opgemerkt door de grote merken en dat zij je expertise, ervaring en ambitie op waarde weten te schatten? Zo hebben we al meerdere verbeteringen doorgevoerd en nieuwe ontdekkingen gedaan en dat smaakt naar meer."


De Zaete in Yerseke

De hongaarse punt in 60 graden met als afwerking een olie lak systeem. Maatwerk speciaal voor de klant.
BEKIJK MEer van dit project

Molenwater

Speciaal voor de klant is er een originele oude tweelaags visgraat formaat laten maken omdat het oude formaat eigenlijk hoort in zo een oud huis (1890).
BEKIJK MEer van dit project

Hallehoogte Domburg

Als een parketvloer perfect gelegd is, voel je dat gewoon. Dit overigens zonder dat je dit altijd gelijk ziet. Waar’m dat in zit?
BEKIJK MEer van dit project

Het Postkantoor Goes

Er is helemaal niets aan het toeval overgelaten in het nieuwe Postkantoor in Goes: Wat een sfeer! Je zult er maar aan mee hebben mogen werken om dit concept vorm te geven? Schipper Parket mocht dat.
BEKIJK MEer van dit project
1 2 3 6
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Marcel is een vakman en hij heeft onze vloer geschuurd en weer als nieuw gemaakt. Hij verteld vooraf wat hij adviseert en hoe hij het gaat doen, neemt zijn tijd om tot het beste resultaat te komen. Wij vonden het zeer prettig dat hij ons snel kon helpen en zelfs zijn vrije dag voor ons wilde opofferen. "
Ivo & Danitsja via Google
Marcel Schipper is een vakman met passie voor zijn werk. Wij zijn enorm tevreden over zijn service, flexibiliteit, nauwkeurigheid en uiteraard prachtige vloer. Een aanbeveling."
Ruben de Cuyper via Google
Bestaande parket vloer stofarm geschuurd en weer in de olie gezet. snel, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn van toepassing op Schipper parket. een aanrader."
Wim van Dalen via Facebook
Marcel Schipper is een deskundige en gepassioneerde vakman. Niet voor niets werd hij Ned. Kamp. Parketleggen in 2018. Ik kan iedereen die in Zeeland op zoek is naar de beste parketplaatser Schipper Parket van harte aanbevelen!"
Eric Jongmans via Facebook
Direct al bij het 1e (telefonische) contact merkten wij de passie en het vakmanschap van Marcel. Duidelijke afspraken, transparante offerte en de klant werd centraal gesteld. Marcel werkt zeer precies, is kritisch op zijn werk en gaat voor perfectie. Een vakkundige, bevlogen en betrouwbare professional die wij iedereen kunnen aanraden. Bedankt voor je mooie werk Marcel!"
Koen Hamelink via Facebook
Ik ken geen betere vakman op dit gebied ! Zeker aan te bevelen, zeer deskundig en betrouwbaar."
Chantal de Steur via Facebook
Super blij met jouw deskundig advies en het weer mooi maken van onze vloer en super strak gelegde deurmat."
Janneke Dietvorst via Facebook
chevron-left
chevron-right
Bel
Mail
phone-handsetchevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram