Parket advies

''Parketvloeradvies? Dat kan in Schipper's-Parket-Kabinet", bij u thuis of op het werk. U kiest!''

Ook het advies is maatwerk bij Schipper Parket

“Onder de noemer ‘een goed begin is het halve werk’ ga ik graag met u in gesprek over de vloer die naadloos aansluit op uw woonwensen.
Dat kan bij mij in de showroom of bij u thuis of op het werk. Tijdens dit eerste gesprek breng ik in kaart wat uw wensen zijn met betrekking tot uw nieuwe vloer(en). Op basis van uw wensen, laat ik u graag zien wat de mogelijkheden zijn op het gebied van parket- en of laminaatsoorten, legpatronen plus de diverse af- en verwerkingsmogelijkheden.

Voor een goed advies wil ik meer weten dan uw smaak

Zo wil ik vooral graag meer weten over de situatie ter plekke: hoe ziet die eruit? Zijn er kleine kinderen, wordt de vloer zwaar belast, zijn er veel bewegingen, wat zijn de maatvoeringen, gaat het om nieuwbouw of juist een historisch pand, zijn er huisdieren, is er veel daglicht, waar komt het licht vandaan, etc. De antwoorden op deze en andere vragen zijn belangrijk om u een gericht en waterdicht advies te kunnen geven.

Meten is weten

Op basis van alle input en uw (al dan niet speciale) wensen, ontvangt u een advies met begroting. In dit advies zijn veelal meerdere mogelijkheden opgenomen. Indien het advies en de begroting aansluiten op uw wensen, kom ik bij u langs om het werk exact in te meten. Dit inmeten hoort bij mijn standaard werkmethode omdat ik niets aan het toeval over wil laten. Bovendien bent ook u niet geholpen met verrassingen achteraf. Meer hierover leest u bij werkwijze.

Contact marcel voor het juiste advies

Hallehoogte Domburg

Als een parketvloer perfect gelegd is, voel je dat gewoon. Dit overigens zonder dat je dit altijd gelijk ziet. Waar’m dat in zit?
BEKIJK MEer van dit project

Het Postkantoor Goes

Er is helemaal niets aan het toeval overgelaten in het nieuwe Postkantoor in Goes: Wat een sfeer! Je zult er maar aan mee hebben mogen werken om dit concept vorm te geven? Schipper Parket mocht dat.
BEKIJK MEer van dit project

Restaurant 32 eten & drinken

Let goed op het paswerk om de stalen frames en houten spanten
BEKIJK MEer van dit project

Wilgenhoekweg, Serooskerke

Het detail van de aansluiting op de tegels is naadloos.
BEKIJK MEer van dit project
1 2 3 5
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Advies - Vloeren leggen - Exclusieve vloeren - Afwerking - Onderhoud - Renovatie - Traprenovatie -
Marcel is een vakman en hij heeft onze vloer geschuurd en weer als nieuw gemaakt. Hij verteld vooraf wat hij adviseert en hoe hij het gaat doen, neemt zijn tijd om tot het beste resultaat te komen. Wij vonden het zeer prettig dat hij ons snel kon helpen en zelfs zijn vrije dag voor ons wilde opofferen. "
Ivo & Danitsja via Google
Marcel Schipper is een vakman met passie voor zijn werk. Wij zijn enorm tevreden over zijn service, flexibiliteit, nauwkeurigheid en uiteraard prachtige vloer. Een aanbeveling."
Ruben de Cuyper via Google
Bestaande parket vloer stofarm geschuurd en weer in de olie gezet. snel, kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn van toepassing op Schipper parket. een aanrader."
Wim van Dalen via Facebook
Marcel Schipper is een deskundige en gepassioneerde vakman. Niet voor niets werd hij Ned. Kamp. Parketleggen in 2018. Ik kan iedereen die in Zeeland op zoek is naar de beste parketplaatser Schipper Parket van harte aanbevelen!"
Eric Jongmans via Facebook
Direct al bij het 1e (telefonische) contact merkten wij de passie en het vakmanschap van Marcel. Duidelijke afspraken, transparante offerte en de klant werd centraal gesteld. Marcel werkt zeer precies, is kritisch op zijn werk en gaat voor perfectie. Een vakkundige, bevlogen en betrouwbare professional die wij iedereen kunnen aanraden. Bedankt voor je mooie werk Marcel!"
Koen Hamelink via Facebook
Ik ken geen betere vakman op dit gebied ! Zeker aan te bevelen, zeer deskundig en betrouwbaar."
Chantal de Steur via Facebook
Super blij met jouw deskundig advies en het weer mooi maken van onze vloer en super strak gelegde deurmat."
Janneke Dietvorst via Facebook
chevron-left
chevron-right
Bel
Mail
phone-handsetchevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram